zondag 11 februari 2018

Zondag 11 februari

Een rustige dag vandaag. Genieten van het mooie weer, 31 graden, en lekker niks doen. Er staat gelukkig een aangename bries waardoor het lekker buiten zitten is.

Om 17.00 uur pikken we de vriendjes op, want we hebben kaarten voor het openluchttheater in Stellenbosch. Big Band Blast. Geen idee wat te verwachten, maar het is eens een keer iets anders. De koele bries die we “thuis” hadden is hier in geen velden of wegen te bekennen en het is benauwd warm. De stoeltjes van het theater staan vol in de zon! Pffffff, gelukkig duurt dat maar een klein kwartiertje en dan zakt de zon achter een muur.

We worden aangenaam verrast door de Big Band, ze brengen een swingend programma, aangevuld met een tweetal uitstekende solisten. Absoluut de moeite waard!

Het is zondagavond, dus veel restaurants zijn gesloten. Omdat de voorstelling pas om 20.00 uur afgelopen is, leek het ons het beste in Stellenbosch een restaurant te zoeken. Ik heb gereserveerd in het restaurant van het Oude Werf Hotel. Een mooi hotel zo blijkt, maar de keuken laat te wensen over. Het is dus toch mogelijk om niet goed te eten in Zuid-Afrika. Ach, morgen nieuwe kansen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten