dinsdag 27 februari 2018

Zaterdag 24 februari, brrrrrr!!









Niet gedacht dat ik dit hier zou zeggen, maar het is koud vandaag! Slechts 17 graden! Tsja, da’s niks vergeleken met de -7 graden thuis natuurlijk, maar na een paar weken continu zo rond de 30 te hebben gezeten voelt dit écht koud. En we gaan golfen vandaag! Nogmaals op Strand, starttijd 13.15 uur. Als we staan te wachten bij de teebox voelen we de eerste druppels al, in combinatie met de wel erg stevige wind niet echt aangenaam. 

We slaan af en het begint al harder te regenen. Manlief begint nattigheid te voelen in de buggy en al die wind staat ‘m ook niet aan. Zal ik even een paraplu gaan kopen? En weg is ie al. Wij spelen verder en als we juist gedaan zijn met putten komt ie weer aangesjeesd met 2 plu’s. Wel zo netjes richting de buurtjes 😄

Door naar de volgende hole met de wind vol in de rug. Dus de plu wordt uitgeklapt en voornamelijk gebruikt als windscherm. Maar met de wind weg komt ook de regen niet meer binnen. Het is meteen een stuk aangenamer. Gelukkig klaart het een poos later op en laat de zon zich een beetje zien. Nog steeds niets warm maar daar zijn de fleecejacks goed voor.

Ik ben tevreden over mijn spel, langzaamaan komt de schwung (swing) er terug in en de afstanden al weer iets groter. Nu alleen die afwijking naar rechts nog 😏 Ik had vanaf oktober niet meer gespeeld en dat merk ik toch echt wel. De stappen achteruit zijn groter dan de stappen vooruit 😖

Als we gedaan hebben zeggen we de buren goedendag en rijden snel naar huis. Opfrissen, beetje warm worden en een Uber boeken, vanavond eten we bij Terroir op De Zalze Estate. We hebben hier 2 jaar geleden gelogeerd en hier toen ook gegeten. Een goed restaurant alleen was het toen jammer genoeg te koud en moesten we binnen zitten. Deze afspraak was dan ook bedoeld om alsnog eens een keer buiten te zitten. Helaas, dat plan valt weer in duigen en we moeten wederom binnen zitten.

Het eten is er niet minder lekker om, de wijn voortreffelijk en de bediening zeer charmant!






 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten