zondag 11 februari 2018

Zaterdag 10 februari erop uit

We hebben om 14.00 uur afgesproken met de buren op Strand Golf. Een vriend die zich bij hen heeft aangesloten heeft hier zijn eerste golfles gehad en wil graag ballen slaan vóór zijn volgende golfles a.s. maandag. Gezien ik vanaf half oktober ook geen club meer heb vast gehouden, vind ik dat een perfect plan en staan we dus deze middag op de driving range. Strand is voor hier een redelijk vlakke golfbaan, die er ondanks de waterrestricties best groen bij ligt. We hebben hier twee jaar geleden de laatste 9 holes gespeeld en komen hier deze vakantie nog terug voor de volledige 18 holes.

De eerste emmer ballen is compleet waardeloos, maar met de tweede emmer begint de swing er weer in te komen. We zullen zien maandag als we onze eerste baan gaan spelen 😋

Naast de drivingrange ligt een mini-golfbaan en met veel commentaar en gelach lopen we ons rondje. De buurman wint dus die moet trakteren!

Deze avond eten we bij Cavalli. Een prachtig restaurant, waar je ook mooi buiten kunt zitten. Maar omdat het vandaag “slechts” 23 graden was, koelt het ook flink af en besluiten we binnen te eten. Het restaurant is erg industrieel ingericht, niet echt een warme inrichting, maar het eten is heerlijk, de wijn geweldig en het gezelschap gezellig luidruchtig. 















Geen opmerkingen:

Een reactie posten