donderdag 8 februari 2018

Van 7 naar 8 februari

Zonder al te veel oponthoud rijden we op ons dooie gemak naar Schiphol. Onze eerste vlucht van Amsterdam naar Londen vertrekt pas om 17.25 uur, dus we hebben alle tijd. Ik zet manlief met koffers af bij de P1, rij vervolgens zelf naar de P3 om de auto te parkeren en pak vandaar de shuttle terug naar de luchthaven. Manlief gevonden en we kunnen door naar de incheckbalie en de douane. Het gaat aangenaam vlot, dat maken we wel eens anders mee.

De Britten zijn keurig op tijd en terwijl wij overschakelen naar de Engelse taal worden we door een vrolijke crew naar Londen gebracht. Tijdens deze vlucht van amper een uur krijgen we nog iets te eten aangeboden ook, de bemanning werkt zich met een immer aanwezige glimkach een slag in de rondte. We delen samen een panini, maar niet het dessert!

We krijgen voor de landing nog een prachtige vogelvlucht over Londen. Vanwege het tijdverschil zijn we ook om 17.30 uur in Londen en de volgende vlucht vertrekt pas om 21.30 uur. We besluiten de lounge maar op te zoeken. Qua eten niets bijzonders in de aanbieding, manlief pakt wat rijst met chili con carne, ik doe het met penne arabiata. Glaasje wijn erbij, stukje kaas na, de vakantie is van start gegaan.

We gaan stipt op tijd de lucht in. We bedanken voor het eten en proberen te slapen. Manlief slaapt volgens zijn fitbit maar twee uurtjes (dus die ligt nu wat slaap in te halen 😃), maar ik heb het gevoel dat ik iets meer uren heb gehad. Het blijft een dingetje, slapen in het vliegtuig. Het ontbijt laten we ons smaken en om 10.45 uur - een kwartier voor op schema - raken we bodem. We zijn gearriveerd!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten