donderdag 15 februari 2018

Een relaxe Valentijnsdag

Een fijne dag vandaag. De weerberichten voorspelden 33 graden, maar uiteindelijk blijft de temperatuur steken op een heel aangename 27 graden. Ideaal! 

We doen (bijna) niks vandaag. Een echte vakantiedag. Alhoewel, ik draai even een was en strijk wat gestreken moet worden. Maar ook dat is met een half uurtje gepiept. Dus vervallen we vandaag in ons echte vakantieritme, digitaal krantje lezen, puzzelen, lezen, praten, dutten (manlief toch).

Voor de avond hebben we gereserveerd bij restaurant 95 @ Morgenster. Ik heb eerder al een paar foto’s van het internet geplukt en het ziet er prachtig uit. Het ís ook prachtig, alleen denk ik dat het overdag op z’n mooist zal zijn, met de zon erbij. Nu wordt het al een beetje donker, de wolken vallen dramatisch over de bergen en het terras is gedeeltelijk afgesloten middels screens. Nodig, want het is weer beginnen waaien.

Het is erg druk en daarmee ook erg lawaaiig. Het eten is prima, alsook de wijn, maar we trekken de conclusie dat het vooral een restaurant is om voor de lunch naar toe te gaan. Valentijnsdag, dus we verwennen ons nog met een dessertje en dan zit de dag er weer op.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten