woensdag 21 februari 2018

Maandag 19 februari

Geen grote plannen vandaag. Dus staan we op ons gemak op (07.15 uur, ik ben hier vroeger wakker dan thuis! 😲), ontbijten, lezen ieder ons krantje, ik strijk een paar broeken voor manlief en dan moet ik vertrekken om de buurvrouw op te halen. We gaan even samen naar de grote golfwinkel in Somerset West en daarna nog even naar de Foodlovers Market. Buurvrouw heeft tees nodig, maar we moeten uiteraard ook even bij de rokjes en de shirtjes kijken en even later lopen we beiden met een tasje en zónder tees naar buiten 😄

Woensdag moeten we nog even terug om een rokje (buurvrouw) en shirtje (ikke) te passen wat ze uit een ander filiaal laten komen. Buurvrouw doet grote aankopen in de Foodlovers Market, buurman en zij hebben vandaag een fruitdag.

Manlief en ik gaan eten bij Helena’s restaurant in Stellenbosch. De zondag- en maandagavond zijn hier moeilijke avonden, bijna alle restaurants zijn dan gesloten en degenen die geopend zijn zitten vol. We kunnen dus helaas niet buiten zitten, maar met de overvloed aan buitenlucht die we iedere dag krijgen is dat voor een keer ook niet zo erg.

We worden uiterst vriendelijk ontvangen, de bediening loopt hier op rolletjes en het eten is heerlijk en goed verzorgd. Lamskroontjes voor manlief en vis van de dag (zeebaars) voor mezelf met voor beiden een heerlijke panna cotta na. Dat in gezelschap van onze grote favoriet, De Toren Fusion V! Alweer een geslaagde avond. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten