vrijdag 23 februari 2018

Woensdag 21 februari

Alweer een no-stress dag. Rustig aan opstaan (nog altijd vroeger dan thuis), ontbijtje, krantje enzovoort. Om 10.30 uur heb ik met de buurvrouw afgesproken bij de golfwinkel. Maar de rok voor de buuf en mijn shirtje liggen blijkbaar wel klaar in het andere filiaal, maar zijn niet opgehaald. Dat schiet niks op natuurlijk. Vrijdag nog een keer terug.

Vandaag staat lunch op het programma bij restaurant Mont Marie. Wij zijn hier 2 jaar geleden ook geweest, maar omdat het toen in de avond te koud was hebben we binnen gezeten. Ik heb echter gezien dat ze een mooi terras hebben, dus voor dit jaar een lunch ingepland. En inderdaad, het is er prachtig zitten. En het eten is nog zo goed als in onze herinnering. Alleen manlief z’n ogen zijn iets groter dan zijn maag en verstandigerwijs laat ie merendeel van het brood van zijn hamburgertrio liggen 😲😲😄😄

De rest van de dag brengen we thuis door, waar we in de middag nog bezoek krijgen van een groep vogels die totaal niet bang heel nieuwsgierig bijna binnen stappen op zoek naar iets lekkers. Een paar boterhammen gaan er vlotjes in en tevreden vertrekken ze naar het volgende huis.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten