woensdag 28 februari 2018

Dinsdag 27 februari, de baren van de zee

Soms verloopt een dag niet helemaal als gepland. De bedoeling was vandaag rustig in en rond het door te brengen en voor de eerste maal deze vakantie gebruik te maken van het zwembad. We starten goed, het is prachtig weer en ik breng een aangenaam uurtje door op het ligbed naast het zwembad. Tot het moment dat er ineens 3 mannen de tuin in lopen. Excuses, de tuinman. 

2 van de heren krijgen instructies van de 3e en weg zijn ze weer. Even later hoor ik aan de voorkant van het huis gepraat en het geluid van een heggeschaar. Geen elektrische, nee, het echte handwerk.  Het gehele perceel is omgeven door een grote hoge heg en het is duidelijk dat deze moet worden geknipt, zo’n beetje de rest van de dag lopen er een paar kerels door de tuin met hun heggescharen. Gedaan met de rust en het zwemmen schiet er ook bij in. Hadden die nu niet gisteren kunnen komen?
Het resultaat is trouwens een geknipte heg zoals de baren van de zee 😆

Voor de avond hebben we gereserveerd in het aziatische restaurant Indochine op het Delaire Graff Estate. Wijnhuis en guesthouse en we zijn absoluut onder de indruk als we de oprijlaan oprijden en helemaal als we de entree binnen wandelen. Hier is duidelijk geld noch moeite gespaard. De goedkoopste overnachting kost dan ook € 1000. Gelukkig is het diner iets goedkoper 😄

En wat voor een diner! Hier wordt met kennis van de aziatische keuken gekookt. Het ruikt heerlijk, het smaakt heerlijk en de prestatie is prachtig. Een zeer geslaagde avond!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten