woensdag 30 januari 2013

Maandag 28 januari 2013, cruisedag 9

Vandaag was een lekkere, lange en luie zeedag welke we af hebben gesloten met een formele avond. We hebben de hele dag niets anders gedaan dan eten, drinken, lezen, puzzelen, naar muziek luisteren, mensen kijken en ik ben er nog even tussenuit geweest om mee te doen aan de bingo! Er was $5000 te winnen, genoeg om 2 weken er achteraan te boeken :) Maar helaas ......

Ik plaats nog een foto van onze hut, dat heb ik nog niet gedaan en uiteraard van ons diner. Wederom in Olympic, coquilles in een krokant jasje voor manlief en de tomaat-mozzarellasalade voor mij (die foto kennen jullie al) en we hadden een speciaal verzoek ingediend voor kreeft thermidor. Smaakte fantastisch onder begeleiding van een goed glas Puilligny Montrachet (jullie begrijpen inmiddels wel dat manlief een voorkeur heeft voor deze wijn). Vandaag geen dessert, soms is het gewoon genoeg geweest.

Onze vast avondafsluiter is ook deze avond weer de Rendezvous Lounge, waar naar hartelust wordt gebruik gemaakt van de dansvloer.







1 opmerking:

  1. Naar aanleiding van je "dinner" verhalen en foto's hebben we een uitstekende indruk van het eten aan boord van dit schip. Natuurlijk zijn de reis beschrijvingen en foto's ook OK.

    BeantwoordenVerwijderen