donderdag 24 januari 2013

Maandag 21 januari 2013, cruisedag 2

Hoewel het deze ochtend prachtig mooi weer is, besluiten we niet meer van boord te gaan voor sightseeing, maar te genieten van ons balkon en het schip te verkennen. Voor we het weten is het 15:00 uur, tijd om de trossen los te gooien. We bekijken de afvaart vanaf ons balkon - genietend van een pilsje, een colaatje en een hapje - en zien Singapore langzaam aan de horizon verdwijnen.








Op naar Lombok, maar eerst 2 zeedagen. Onderstaand de foto's van ons balkon, maar ook nog foto's van een aantal andere ruimtes op het schip.



















We kleden ons om voor de avond, zitten een poos in de wijnbar te luisteren naar het klassiek trio. Verhuizen daarna naar de Rendezvous Lounge waar de partyband juist is begonnen. De zangeres heeft blijkbaar een lichte voorkeur voor countrysongs, maar het klinkt goed. Om 20:00 uur hebben we wederom een afspraak in het Olympic Restaurant. Deze avond starten we met een voorgerecht van gerookte zalm en krab, gevolgd door Dover Sole en we sluiten af met een keuze van de kaaswagen. De sommelier schenkt bij het voorgerecht een verrassende maar heerlijke Pinot Noir en de zeetong gaat prima samen met de Californische chardonnay. Het is alweer 23:45 uur als we ons bed in duiken.






1 opmerking:

  1. Foto's zien er goed uit, in bijzonder van het eten, zijn beniuwd naar de foto's later in Indonesië en het eten aldaar

    BeantwoordenVerwijderen