woensdag 20 juni 2018

Sporten maakt hongerig (en dorstig)

Het hotel ligt in Landgraaf op zo'n 15 minuten rijden vanaf de golfbaan. Ook hier heeft ons Miep het even moeilijk, ze laat ons de afrit nemen om vervolgens na de nieuwe rotonde terug de weg op te rijden. Maar we geraken er! Een mooie oude hoeve omgeven door groen. Met de rolkoffer over de oude keitjes geeft wel een hoop lawaai.

Voor de receptie moeten we een oud trapje van zo'n 8 tredes op, ik vermoed de vroegere entree tot het woongedeelte van de hoeve. We worden vriendelijk ontvangen en krijgen de sleutels van de kamers. Echte sleutels met zo'n gigantische koperen sleutelhanger, dat maak je niet vaak meer mee. We moeten helemaal naar de andere kant van het binnenerf en dan ook nog een trap op. Niet echt handig met koffers. Tsja, de buurvrouw en ik moesten zo nodig kamers boeken in een oude hoeve.

We zijn warm, verhit en dorstig, dus we spreken af op te frissen en elkaar te ontmoeten op het terras op het binnenerf. De kamers zijn ruim, de badkamer modern, hoewel ik niet begrijp waarom die hotels maar blijven vasthouden aan douchen in een bad. Hartstikke ongemakkelijk en nog gevaarlijk ook. Maar het lukt allemaal. Manlief eerst natuurlijk en ik volg. Even later zitten we aan een heerlijk koud biertje cq wit wijntje. Pffffff, dat was een vermoeiende middag.

We hebben een arrangement geboekt mét 4-gangen diner in het Italiaanse restaurant. We kunnen heerlijk buiten zitten. Het menu wordt voorgesteld en we opteren voor bijpassende wijnen. Het diner is goed verzorgd en erg lekker! De bediening zeer vriendelijk en oplettend. Kortom, we hebben het naar onze zin en hebben een gezellige avond.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten