zondag 19 november 2017

Iets actiever vandaag

Goed geslapen, lekker ontbijt. Terwijl manlief het druk heeft met de zaterdagkrant, breng ik een paar uur door op het strand. Minder wind vandaag, dus ook meteen een pak warmer. Pffff, even wennen hoor. Iets na 11 uur hou ik het voor gezien en zoek manlief op. 
Gisteren gezien en besproken, we gaan vandaag fietsen! Ze hebben hier zo’n systeem als in Antwerpen, Citibike Miami. Met de creditcard pakken we ieder een fiets en omdat ik gisteren al naar het zuiden ben gewandeld, fietsen we vandaag noordwaarts, tot Bal Harbour. Een mooi tochtje van zo’n 10 km. 

Bal Harbour heeft een groot shoppingcenter met alle high end stores. Maar eerst lunch! We zitten op een terras met uitzicht op de parking en bij de ingang van het winkelcentrum. Valet Parking is hier mogelijk en het lijkt wel of we in de Rolls Royce garage zitten te lunchen. De ene na de andere rijdt aan. Vaak stappen er van die grote, ruige kerels uit, wellicht sporters? In dat football gebeuren gaat nogal wat geld om.

Na de lunch doen we nog een rondje winkelcentrum, het is al goud wat hier blinkt. En 7000 dollar voor een tasje? Dacht het niet!
We pakken wijselijk een taxi terug naar het hotel, kwestie van onze billen te ontzien 😄



Geen opmerkingen:

Een reactie posten