woensdag 17 oktober 2012

Millie

Trouwe Celebrity-passagiers noemen de Celebrity Millenium liefkozend "Millie". Ze is 294 meter lang, 32 meter breed en kan 2.138 passagiers meenemen, verdeeld over 11 passagiersdekken. Het schip is onlangs geheel gerenoveerd ofwel in Celebrity-termen "gesolsticized". De afgelopen jaren heeft Celebrity een aantal nieuwe schepen aangekocht, de zogenaamde Solstice-klasse. Prachtige schepen met een modern, zogenaamd contemperary interieur. Tijdloos, prachtig kleurgebruik, rustgevend. Meer zoals een modern, hedendaags hotel. Omdat deze schepen een schot in de roos bleken te zijn, werd besloten de vier schepen van de Millenium-klasse, waarvan "Millie" de eerste is, te renoveren aan de hand van het interieur van de Solstice-klasse.

"Millie" is nieuw voor ons, we hebben al wel een aantal malen gecruisd aan boord van de Celebrity Constellation (Connie voor insiders) en met een 2-tal Solstice-schepen. Enerzijds zal het dus een beetje voelen als thuis komen, anderzijds zal het door ander kleurgebruik en een aantal extra voorzieningen die Connie niet heeft een nieuwe beleving worden.

Om eenieder die niet bekend is met de Celebrity-schepen een idee te geven, heb ik alvast een aantal foto's van de site geplukt. In januari zal ik het blog wel aanvullen met eigen foto's.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten