woensdag 7 maart 2018

Vrijdag 2 maart, huiswaarts

Het zit er weer op, het is onze laatste dag in Zuid-Afrika. Onze vlucht vertrekt pas (hopelijk) om 20.20 uur, dus tussen het inpakken en opruimen door genieten we nog van het mooie weer. Het wordt serieus aanpassen als we thuis komen, brrrrrrr.....

De laatste sneden brood moeten eraan geloven, deels voor ons en deels voor onze tuinvogels. We maken de laatste halve fles witte wijn soldaat en om 16.00 uur zijn we klaar om naar de luchthaven te rijden. Auto inleveren, met de koffers en golfzak door dat ellendige tunneltje en soepeltjes langs de incheckbalie en de controle. Maar zodra we door de controle zijn schuiven we aan in een lange rij voor de paspoortcontrole. We zijn blijkbaar op een erg druk uur op de luchthaven gearriveerd en het kost ons een dik uur in de Eftelingrij.

Maar uiteindelijk zitten we op ons gemak in de mooie lounge van British Airways. Glaasje bubbels voor mij en witte wijn voor manlief en dan is het wachten tot het tijd is om te boarden. Als onze vlucht wordt omgeroepen lopen we terug de vertrekhal in en na 10 minuten wachten mogen we het vliegtuig in, waar we welkom worden geheten met een glaasje bubbels. We laten het ons smaken, al die alcohol zorgt er misschien wel voor dat we goed slapen!

We stijgen een kwartier laten dan gepland op, het diner wordt geserveerd en rond 23.00 uur SA tijd doven de lichten en proberen we te slapen.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten