zaterdag 12 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018, onthaasten

Weinig tot niets gedaan gedaan vandaag. Verrassend goed geslapen voor een eerste nacht in een vreemd bed. We hebben afgesproken om 10.00 uur te ontbijten gezien onze korte nacht. Voor het ontbijt werk ik nog snel even de koffers weg. Als alles een plaatsje heeft gaan we naar beneden naar het ontbijtrestaurant. We gaan heerlijk buiten zitten, maar voor ons is het even wennen aan de warmte. Het zal vandaag 43 graden worden en dat is nu al goed te merken, pfffff, we moeten even acclimatiseren. Alles is perfect verzorgd, eitjes op de manier zoal gewenst kunnen ter plaatse worden besteld, en ook de rest van het buffet is goed voorzien, voor ieder wat wils.

De rest van de dag brengen we door aan het zwembad. Lekker in de schaduw met een boekje, af en toe een paar baantjes trekken in het behoorlijk grote zwembad, tussendoor heerlijk lunchen en daarna nog even uitbuiken voor we ons opnieuw in het water begeven. Zalig ontspannen en onthaasten.

Er zijn in het hotel verscheidene mogelijkheden voor het diner en we besluiten vanavond op chique te gaan. Voor de heren een jasje dus! Dat heeft wel iets, niet tussen de in T-shirt geklede dames en heren eten, maar in gezelschap van mensen die wat extra moeite hebben gedaan er piekfijn uit te zien.

Voor het diner eerst een aperitief in de ontzettend sfeervolle bar van het hotel. Prachtig! Maar het gehele oude deel van het hotel, het Winterpalace, is prachtig! En gelukkig is ook het eten heerlijk! Een fijne dag en een fijne avond met lieve vrienden, meer hoeft dat niet te zijn.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten