woensdag 5 september 2012

Gems of Southeast Asia cruise

De afgelopen jaren hebben we al verschillende malen een vakantie doorgebracht aan boord van een cruiseschip. We hebben zo ongeveer alle hoeken van het Caribisch gebied gezien - het is natuurlijk ideaal om in februari/maart even te ontsnappen aan het koude Belgische weer - maar ook de Noorse Fjorden en de Noordkaap en inmiddels een cruise in het Middellandse zeegebied.

De Caribbean hebben we echter wel zo'n beetje gehad en we besloten onze vleugels uit te slaan naar andere werelddelen. Kort nadat in mei 2011 onze favoriete cruisemaatschappij de nieuwe cruises voor 2013 bekend maakte, zat ik dus bij ons reisbureau om een nieuwe cruise te boeken.

14 nachten aan boord van de Celebrity Millenium voor een prachtige rondreis Indonesie. Een ideale cruise omdat zowel begin- en eindpunt Singapore is, hetgeen voordeliger is voor de vliegtickets.



De cruise is van 20 januari 2013 tot 03 februari 2013. Je kunt wel zeggen dat we tijdig hebben geboekt. Maar goed ook, want de hutten gingen als zoete broodjes over de toonbank en momenteel is de cruise volgeboekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten